161 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Kényelmes kombimotor körfogantyúval és ErgoStart indítással

A STIHL KM 56 RC-E benzines kombimotor a praktikus kombiszerszámokkal számos feladatra alkalmazható. A KM 56 RC-E elsősorban a ház körüli kertápolási feladatokhoz ideális.



A gép gazdaságos STIHL 2-MIX motorral rendelkezik. A STIHL ErgoStartnak köszönhetően a kombimotor kényelmesen, nagyobb erőkifejtés nélkül beindítható. Az elektronikus gyújtás biztosítja a motor zavartalan működését és csökkenti a kipufogógáz-kibocsátást. A munka megszakítását követően a leállító gomb segítségével a motor mindig indításra kész.


Az ergonomikus kialakítású körfogantyú lépéshatárolóval a szűk helyeken történő munkavégzést segíti. A párnázott vállheveder megkönnyíti a munkát, különösen a tartós igénybevétel során. A praktikus gyorscsatlakozó a kombiszerszámok gyors és egyszerű behelyezését teszi lehetővé. A kombiszerszámok cseréjéhez egyéb szerszám használata nem szükséges. A szétszedhető szárú kombirendszer előnye, hogy egy pillanat alatt szétszedhető, így a gépek könnyedén szállíthatóak.


A KM 56 RC-E az RG-KM forgókéssel nem használható!


KM 56 RC-E

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

STIHL 2-MIX motor
STIHL 2-MIX MOTOR
Leállító gomb
LEÁLLÍTÓ GOMB
ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS
ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS

Műszaki információk

Lökettérfogat27,2 cm³
Teljesítmény0,8 kW
Tömeg4,3 kg
Hangnyomásszint96 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint107 dB(A) 1)

Szerviz és tippek