194 990,00 Ft
178 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Strapabíró, sokoldalúan használható benzines láncfűrész

A strapabíró benzinmotoros STIHL MS 251 láncfűrész kompakt kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas tűzifa alkalomszerű darabolására. A nagy teljesítményű láncfűrész  STIHL .325" RM3 fűrészlánccal rendelkezik. A 40 cm-es vezetőlemezzel akár kisebb fák kivágásához is használható.


A gép 2,2 kW (3,0 LE) teljesítményű STIHL 2-MIX motorral rendelkezik. A gép funkciói egyetlen karral irányíthatóak, amely így egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. STIHL antivibrációs rendszer az erőkímélő munkavégzés érdekében.


Szerszám nélkül nyitható tankzár és előleválasztásos légszűrőrendszer a hatékony munkavégzés érdekében. Az utólagosan felszerelhető HD2-szűrő távol tartja a finom port a motortól, így biztosítva a különösen hosszú élettartamot.

MS 251

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Légszűrőrendszer előleválasztással
HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ LÉGSZŰRŐRENDSZER
Antivibrációs rendszer
STIHL ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER
Ematic lánckenőrendszer
STIHL EMATIC LÁNCKENŐRENDSZER

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz40 cm
Lökettérfogat45,6 cm³
Teljesítmény2,2 kW
Tömeg4,8 kg 1)
Teljesítménysúly2,2 kg/kW

Szerviz és tippek